fbpx

Velkommen til Froggy's Café!
Vi er måske den hyggeligste og bedste cafe i Odense med 28 år på bagen placeret lige i hjertet af Odenses gågade.
VELKOMMEN ÅBNINGSTIDER: ÅBNINGSTIDER: Mandag – Onsdag: 09.00 – 00.00
Torsdag: 09.00 – 02.00
Fredag-Lørdag: 09.00 – 04.00
Søndag: 09.30 – 00.00
DINNERBOOKING: 5 ud af 6 stjerner!

Eat all day

Vores menukort står op kl. 9.00 hver dag. Det byder på alt fra frisk morgenmad, lækre frokoster, delikate aftenmenuer....ja helt til udsøgte kager fra vores eget konditori

JOBS

Hos Froggy's Café Odense har vi altid brug for dygtige medarbejdere. Vi kan altid både bruge kokke, kokkeelever, tjenere, bartendere og runnere. Så hvis du er smilende og dygtig til at jonglere med en bakke eller kniv, eller hvis du er uddannet kok, er du altid velkommen til at sende os en ansøgning og et cv på mail til froggys@froggyscafe.dk. Vi tager altid imod upfordrede ansøgninger.

SELSKABER

Du kan holde din næste fødselsdag, barnedåb/navngivning, reception, konfirmation på Balkonen over Frøen, hvor vi åbner dørene for smukke og stemningsfyldte lokaler. Vi tilbyder både aftenselskaber med en sæsonbaseret menu (forår, sommer, efterår og vinter) samt brunchbuffet. Vi elsker vores gæster, og gerne mange af dem samlet i et selskab. Hos os er I et selskab når I er over 8 personer. Vi er eksperter i større og mindre selskaber, så ligegyldigt hvad der skal fejres står vores dygtige tjenere klar til at tage imod jer.

En fantastisk oplevelse!

Du kan forvente mad af høj kvalitet med vægt på faglig stolthed og godt håndværk. Udgangspunktet i denne del af vores køkken er det franske cuisine tilsat nordiske elementet. Vi har en "grøn" tankegang i udvælgelsen af råvarer, hvor økologi og lokale råvarer sammen med sæsonen er i evigt fokus. Udover det, så har vi også alle de lækre kager, det friskbagte couvertbrød, desserterne, og alt til den lille søde tand til kaffen er kreeret af vores egen guldmedaljekonditor. Hun har stor passion for det klassiske søde med tidens tendenser. Om det er små søde kager til kaffen eller den store bryllupskage kan hun opfylde behovene for en fantastisk kageoplevelse til din søde tand. Hvis du har brug for selskabslokaler, så har vi stor erfaring med at skabe den helt rigtige oplevelse for dig og dine gæster, og vi glæder os til at hjælpe dig med at sammensætte et skønt arrangement, hvor du kan nyde hele oplevelsen uden at skulle løfte en finger selv.

Froggys Café Odense,
Vestergade 68, 5000 Odense C
+45 65 90 74 47
froggys@froggys.dk