Froggy’s Konditori

Kage som du kender det – bare lige lidt bedre.

Hos Froggy's kan du smage og bestille nogle af Odenses bedste kager og bagværk, når vores helt egen konditor laver magi i køkkenet.

Der følges med i tidens tendenser, men med øje for at bevare det klassiske håndværk og finesse, som vi finder i det klassiske konditori.

Det er alt fra de moderne snurrer, de klassiske macarons, flødeboller med alskens smage og chokoladeovertræk over i surdejsboller og lagkager som serveres i caféen. 

Vores konditor Louise Bruun Madsen laver hver dag magi i køkkenet.

Louise er udannet konditor i 2018, hvor hun til sin svendeprøve opnåede udmærkelsen GULD som den 3. i Danmark. Efter sin læretid som konditor rejste hun til New York, hvor hun var med til at starte Lagkagehuset op på Manhattan.

Under hendes læretid har hun også deltaget i flere konkurrencer - bl.a. DM, hvor hun vandt sølv. 

Hendes store passion for konditorfaget har eksisteret hele livet og da hun begyndte sin faglige rejse som konditor, fik hun virkelig øjnene op for, hvor mange aspekter, der findes i faget. Hun følger med i tidens tendenser, men har også øje for at bevare det klassiske håndværk og finesse, som vi finder i det klassiske konditori.

Louise laver alle kager og bagværk på Froggy's og sørger for, at der er fyldt op med et varierende udvalg løbende. 

Det er alt fra de moderne snurrer, de klassiske macarons, flødeboller med alskens smage og chokoladeovertræk over i surdejsboller og lagkager som Louise laver i køkkenet. Hun er desuden en mester i at fortolke klassiske konditorkager til nye og både glutenfrie og veganske alternativer.

Du kan både smage kagerne og bagværk i caféen eller du kan bestille til dit eget arrangement.

Ring eller skriv til Kenneth for at høre mere og bestille.
Mail: kenneth@froggyscafe.dk 
Tlf. 65 90 74 47

 

Køb Gavekort