Morten’s Aften

Hvorfor spiser vi and 10. november hvert år? 
Jo, det har noget med Sankt Morten at gøre engang i år 397. Han skulle eftersigende være noget ydmyg og da han skulle udnævnes til biskop, gemte han sig i en gåsesti.

Men ak - han blev afsløret af gæssenes skræppen og blev fundet
Som hævn valgte han, at der én dag hvert år i det ganske land skulle være gås på middagsbordet.
Det er sidenhen blevet til and, der måske passede lidt bedre i størrelsen på de danske middagsborde.
På Frøen spiser vi selvfølgelig and 10. november og inviterer dig til at være med. Vores køkkenchef Tina har kreeret en fantastisk menu med and.
 

Den består af:
Froggys Mortens-and med æbler og blommer
Hjemmelavet rødkål og syltede agurker
Små stegte kartofler og brunkartofler
dertil en god andeskysauce.

Til dessert får vi:
Cappucinomousse med hvide chokoladekrystaller, brombær og appelsin.
Vi ses til en glædelig Mortens Aften

Praktisk:

Tirsdag 10. november
Kl. 19.00
Pr. kuvert: 249,-

Der SKAL bestilles på forhånd hos Kenneth Hansen
Mail: kenneth@froggyscafe.dk
Tlf. : 6590 7447
Du kan bestille menuen til at spise på Frøen eller til afhentning.
Bestilles senest søndag 8. november kl. 16.00


BOOK BORD MENUKORT