fbpx
Image Alt

OM MADEN

EN FANTASTISK OPLEVELSE

Vores mad er lavet på sæsonens lokale og friske fynske råvarer, kokkereret af vores super dygtige og innovative kokke og serveret af hjertevarme tjenere med et smil. Vi skifter menuen med sæsonen, men beholder populære klassikere, som vores trofaste gæster kommer igen og igen og igen for.

 Vi har noget for en hver anledning og enhver smag! 

Vi stræber efter at have et udvalg, der tilgodeser alle vores forskellige gæsters behov lige fra vegetarer til dem, der elsker et godt veltilberedt stykke kød. Og vi har også både laktosefri mad og glutenfri mad samt desserter – så alle kan være med. 

Vi serverer morgenmad fra kl. 09.00 med chiagrød, brunch-tallerken, avokadotoast eller omeletter, med mere indtil kl. 13.00. Samt en af Odenses bedste brunch buffeter – hver weekend. 
 Vores frokostkort indeholder alt fra lette retter som smørrebrød og salater til cremede pastaretter, burgere og sandwiches med mere.

Til aften kan du også nyde vores smagsfulde og populære pastaretter, burgere og sandwiches samt salater, men også nyde retter fra vores ‘Flere retter?’ koncept, hvor du kan sammensætte din egen menu med flere småretter som er tilpasset sæsonen og er mere eksklusive. 

Og til at forsøde de fynske smagsløg har vi sæsonbetonede desserter og kager, som alle er hjemmelavet fra bunden af vores helt egen konditor i caféen.

Froggys Café Odense,
Vestergade 68, 5000 Odense C
+45 65 90 74 47
froggys@froggys.dk