Om os

Gennem de sidste 25 år har Froggy’s Café, eller Frøen som vi også bliver kaldt, ligget i Odenses bymidte lige i knudepunktet på gågaden, hvor Vestergade og Kongensgade mødes - i hjertet af Odense.

The place to be day and night.

Vi er en familieejet café med værdierne i orden. Vi bestræber os på altid at have et højt serviceniveau for vores gæster og højt humør blandt vores personale. Da vi er et lokalt ejet sted, har vi stor fokus på lokalmiljøet i Odense. Derfor støtter vi lokale foreninger og klubber og har samarbejder med andre lokale virksomheder. Bag god kvalitet står dygtige mennesker. På Froggy's Cafe har vi derfor udlærte kokke i køkkenet. Anført af vores køkkenchef Tina, der sørger for at holde et højt niveau.

Et af vores mål er at være så bæredygtige som muligt. Derfor er mange af vores råvarer økologiske og fra lokale forhandlere - og Tina plukker selv urter og spiselige blomster fra egen have, der bliver brugt som en del af vores menu.. Maden skal selvfølgelig være så frisk som muligt - og gerne laves fra bunden. Vi bager derfor også selv alt vores brød. Skal det være glutenfrit, laktosefrit eller vegansk klarer vi også det. For at mindske madspild er vi tilmeldt To Good To Go. Du kan finde os på app’en og redde et måltid


HOS OS GÅR DU ALDRIG FORGÆVES
Vi bestræber os hver dag på at give vores besøgende en god oplevelse som de husker og derfor kommer igen. Dette har været udgangspunktet fra dag 1 og her 25 år senere er fokus præcis det samme.

Home away
frome home


Vi er ambitiøse og arbejder målrettet for at skabe den bedste oplevelse for gæsten - og vores personale. Her skal alle føle sig velkomne og taget godt imod. Mangler du et sted at holde dit næste arrangement? Så hjælper vi gerne med at planlægge den bedste fejring. Om det er morgen, middag eller aften så er Frøen the place to be.

Køb Gavekort