fbpx

EN FANTASTISK OPLEVELSE

 

Froggy’s Café er måske den mest hyggelige og børnevenlige cafe i
Odense med 28 år på bagen og placeret lige i hjertet af Eventyrets by på Vestergade 68 i gågaden. Emil Rassoulinia og kone, Vibeke Holst har været ejer i alle 28 år og ambitionen var fra start at skabe en familierestaurant i Odense, hvor venner og familie kan samles om god mad i en hyggelig atmosfære midt i Odense.Eat all day...

Vores menukort står op kl. 9.00 hver dag. Det byder på alt fra frisk morgenmad, lækre frokoster, delikate aftenmenuer….ja helt til udsøgte kager fra vores eget konditori

Din oplevelse

Vi byder på alt fra en af Odenses bedste brunch buffeter i weekenden, veninde-hygge, barsels-kaffe-dates, øl med gutterne til events, fejringer og firmaarrangementer i vores udsøgte selskabslokaler på Balkonen ovenpå caféen samt fest og farver efter kl. 22.00, hvor vi forvandles ind til natklubben, Froggys by Night (+20).

Selskaber og møder

Du kan holde din næste fødselsdag, barnedåb/navngivning, reception, konfirmation på Froggy’s Café. Ønsker du eksklusive omgivelser, kan vi mod et tillæg tilbyde dig vores lokaler på 1. salen…”Balkonen”! Hér har vi åbnet dørene for smukke og stemningsfyldte lokaler.

Vi elsker vores gæster og  gerne mange af dem samlet i et selskab. Hos os er I et selskab når I er over 8 personer. Vi er eksperter i større og mindre selskaber, så ligegyldigt hvad der skal fejres står vores dygtige tjenere klar til at tage imod jer.

Er du på udkig efter mødelokaler til forretning, hvor omgivelserne er givende i sig selv, er Balkonen ligeledes et godt bud på kvalitet for pengene.

Åbningstider

Mandag – Onsdag: 09.00 – 00.00

Torsdag: 09.00 – 02.00

Fredag-Lørdag: 09.00 – 04.00

Søndag: 09.30 – 00.00

Events

Vi prøver at gøre det så attraktivt for vores gæster, som muligt! Små kampagner med bl.a. “Lunch Time”,  højtidstilbud og andre sjove indslag er en del af Froggy’s Café’s filosofi om af gøre oplevelsen hos os endnu bedre!

Froggys Café Odense,
Vestergade 68, 5000 Odense C
+45 65 90 74 47
froggys@froggys.dk