fbpx
Image Alt

OM OS

OM FROGGYS CAFÉ

Froggys som du kender det – bare lige lidt bedre.
Froggys er en familieejet café og en af Odenses ældste. 25 år har vi ligget her og ejerne er stadig de samme. Ja, selv noget af personalet er det samme! Vi sætter faglighed og kvalitet i højsædet og vi har hævet ambitionsniveauet på Froggys med faglært personale i både køkken og café – og egen udlært konditor.

EN FANTASTISK OPLEVELSE

Vi bestræber os på at altid at give dig den bedste caféoplevelse – på alle fronter.
MEN vi er også kun mennesker, der kan begå fejl, så skulle noget mod forventning ikke leve op til vores sædvanlige høje standarder, så giv os besked – så vil vi naturligvis forsøge at rette op på det.
Det gælder både i køkkenet hvor ambitionsniveauet er højt blandt vores 6 faglærte kokke – og i caféen hvor vores personale hver dag skaber de bedste og mest behagelige rammer for dit besøg – skarpt styret af vores faglærte restaurantchef.

Her er der kræset for alle detaljer – lige fra mad til indretning.
Vi bestræber os fx. på at lave al mad fra bunden af sæsonens råvarer fra lokale producenter. Det er stadig cafémad som du kender det – smagen er bare lige det bedre.
Og så er du altid garanteret Odenses nok bedste kager og bagværk, når vores helt egen konditor laver magi i køkkenet.

Vores ejer er altid på jagt efter det perfekte inventar til caféen, lige fra de håndplukkede franske vintagetallerkener til de små franske caféborde og den kunst, der hænger på væggen. Fordi vi VED at stemningen er en del af oplevelsen.

Og så bestræber vi os på at være så bæredygtige som muligt. Derfor er mange af vores råvarer økologiske og fra lokale forhandlere. Og selvfølgelig er vi tilmeldt ToGoodToGo for at mindske madspild.

Vi bestræber os hver dag på at give vores besøgende en god oplevelse som de husker og derfor kommer igen. Dette har været udgangspunktet fra dag 1 og her 25 år senere er fokus præcis det samme.

Vi er ambitiøse og arbejder målrettet for at skabe den bedste oplevelse for gæsten – og vores personale. Her skal alle føle sig velkomne og taget godt imod. Mangler du et sted at holde dit næste arrangement? Så hjælper vi gerne med at planlægge den bedste fejring. Om det er morgen, middag eller aften så er Frøen the place to be.

Froggys Café Odense,
Vestergade 68, 5000 Odense C
+45 65 90 74 47
froggys@froggys.dk