fbpx
Image Alt

SELSKABER

SELSKABER

Du kan holde din næste fødselsdag, barnedåb/navngivning, reception, konfirmation på Balkonen over Frøen, hvor vi åbner dørene for smukke og stemningsfyldte lokaler.

plads til alle selskaber

Du kan holde din næste fødselsdag, barnedåb/navngivning, reception, konfirmation på Balkonen over Frøen, hvor vi åbner dørene for smukke og stemningsfyldte lokaler.

Vi tilbyder både aftenselskaber med en sæsonbaseret menu (forårsommerefterår og vinter) samt brunchbuffet.

Du kan forvente mad af høj kvalitet med vægt på faglig stolthed og godt håndværk. Udgangspunktet i denne del af vores køkken er det franske cuisine tilsat nordiske elementet. Vi har en “grøn” tankegang i udvælgelsen af råvarer, hvor økologi og lokale råvarer sammen med sæsonen er i evigt fokus. 

Alle de lækre kager, det friskbagte couvertbrød, desserterne, den lille søde tand til kaffen er kreeret af vores egen sukkerspecialet, husets guldmedaljekonditor. Hun har stor passion for det klassiske sødet med tidens tendenser. Om det er små søde kager til kaffe eller den stor bryllupskage kan hun få dine søde drømme til at gå i opfyldelse. 

Vi har stor erfaring med at skabe den helt rigtige oplevelse for dig og dine gæster, og vi glæder os til at hjælpe dig med at sammensætte et skøn arrangement – hvor du kan nyde hele oplevelsen uden at skulle løfte en finger selv.

PRIS: fra kr 695,- pr. kuvert (min. 20 kuverter)
Inkl. 1 glas velkomstdrink pr. person – Cremant d´Alsace brut
3 retters menu (se udvalget under vores sæsonmenupunkter)
Inkl. husets gode vine samt dessertvin ad libitum under middagen
Der vælges samme menu til hele selskabet – vi kan selvfølgelig tage højde for allergener og lign. 

Ring eller skriv og bestil tid til at se lokalerne og aftale nærmere.

Tlf. 65 90 74 47
Mail: booking@froggyscafe.dk

Froggys Café Odense,
Vestergade 68, 5000 Odense C
+45 65 90 74 47
froggys@froggys.dk