fbpx
Image Alt

SOCIAL DINING

Fælleskab & Fællesspisning på Froggys

VELKOMMEN TIL SOCIAL DINING

Få en helt ekstra ordinær oplevelse med Froggys Cafés nye koncept, som er Social Dining. Skab nye fællesskaber gennem madoplevelser.

SKAB NYE RELATIONER IGENNEM EN MADOPLEVELSE

Social dining er et koncept, hvor maden bliver serveret som deleretter frem for individuelle anretninger – lidt på samme måde som tapas gør. Typisk serveres maden på fade og i skåle, og ideen er at gæsterne sender maden rundt mellem sig og tager det på tallerknerne. Med andre ord handler det om at dele mad og den oplevelse, som maden giver os som mennesker.

Tanken bag social dining-konceptet er at skabe rammerne for en uformel og hyggelig middag, hvor gæsterne kommer hinanden ved. Vi samler mennesker, og social dining understøtter den fællesskabsfølelse, der er forbundet med at spise sammen med andre. Restaurantoplevelsen bliver et rum hvor både mad og sociale relationer er i fokus, fordi man netop har maden, som man deler til fælles, og det styrker de sociale bånd personerne imellem.

Her på Froggys har vi valgt at tage dette tiltag alvorligt og inviterer dig og dine bekendte til en uformel  oplevelse, hvor I får rig mulighed for at komme hinanden ved i afslappede og hyggelige omgivelser, og få en fantastisk og særpræget social oplevelse, og måske skabe nye relationer.

Til maden kan man gå på opdagelse i Froggy’s store udvalg af øl og vin eller naturligvis andet koldt at drikke. Menuen serveres én gang på hele aftenen, og det er en forudsætning, at man har købt billet på nedestående knap.

Pris: 125,- og det dækker for mad ekskl. drikkelse. Første gang dette bliver holdt er onsdag d. 26 januar kl 18.30.

Kokken som står for de præsentable madoplevelser hedder Anders Jensen, som er køkkenchef her på Froggys – og I er derfor sikret en fantastisk og smagfuld madoplevelse. Du kan her se menuen for vores social dining experience:

Stor skinke med sprøde svær
Salat med blåbær, tomater, avokado og soya mandler
Stegt rosenkål med hakkede hasselnødder
Kartofler vendt med persille sauce
Surdejsbrød og smør

Froggys Café Odense,
Vestergade 68, 5000 Odense C
+45 65 90 74 47
froggys@froggys.dk